jpgseo seo para todos

Hosting

¿Quin és el millor hosting?

T'ajude en l'elecció d'un allotjament web

Si estàs buscant un hosting per al teu nou projecte, probablement t’has donat compte de la quantitat d’opcions disponibles.

Cada web és un món, per això existeixen una multitud de plataformes d’allotjament que ofereixen solucions per a tot tipus de projectes.

I encara que tindre opcions és bo, també pot ser esgotador.

¿Com saps quin hosting és l’adequat per a tu?

hosting barato

En aquest article et mostraré les millors opcions per a allotjar el teu projecte a internet i t’ensenyaré les característiques més destacables d’aquests serveis perquè pugues triar amb facilitat.

¿Què has de tindre en compte a l'hora de triar un hosting?

Abans d’endinsar-nos en les principals característiques dels allotjaments per a webs, és important que comprengues què has de tindre en compte per escollir un hosting i com aquestes opcions poden complir amb les teues necessitats.

Aquests són alguns factors clau:

hosting mas rapido

Velocitat:

La velocitat és important per a una bona experiència de l’usuari i (pràcticament obligatori) per al bon posicionament en els motors de recerca com Google.

-Ningú vol una pàgina web lenta…

Un web lenta pot portar a una taxa de rebot alta (el temps que es queda un usuari en la teua web) i a una menor visibilitat en motors de recerca.

hosting mas economico

Preu:

Un hosting -com totes les coses en la vida- no té per què ser car per a ser bo.

Hi ha opcions assequibles que ofereixen un bon servei i una qualitat més que suficient per a l’usuari mitjà.

proteger

Fiabilitat:

El uptime (el temps que la web està en actiu) és important perquè la teua pàgina estiga disponible per als teus visitants.

La fiabilitat també es refereix a la capacitat del hosting per a protegir el teu lloc web de possibles amenaces.

SiteGround: rapidesa,

economia i fiabilitat

Et presente a SiteGround, el hosting que utilitze en quasi tots els meus projectes i una opció que destaca per la seua rapidesa, preu i fiabilitat.

Siteground és una empresa de hosting fundada en 2004 i amb seu a Bulgària. Al llarg dels anys, ha guanyat una molt bona reputació per la seua velocitat, fiabilitat i atenció al client.

Vegem per què:

Velocitat:

SiteGround destaca per la seua velocitat, gràcies als seus servidors optimitzats i a l’ús de tecnologies avançades com SSD, HTTP/2 i NGINX.

Això es tradueix en temps de càrrega molt ràpids i en una bona experiència de l’usuari.

A més, Siteground utilitza un sistema de caché avançat, que optimitza la velocitat de la teua web i redueix la càrrega en el servidor.

hosting mas veloz
oferta

Preu:

SiteGround ofereix plans assequibles sense sacrificar la qualitat del servei.

Tots els seus plans de hosting venen amb característiques addicionals com: certificats SSL gratuïts (https), migració de la pàgina web sense cost als seus servidors, i accés a eines avançades de gestió de pàgines web.

Fiabilitat:

SiteGround compta amb una tecnologia de seguretat avançada que protegeix el teu lloc web de possibles amenaces com malware (virus) i atacs DDoS.

A més, ofereix còpies de seguretat automàtiques diàries, lo que significa que sempre tindràs una còpia de seguretat de les teues dades en cas que ocórrega una cosa inesperada. També ofereix un uptime garantit del 99,99%.

alojamiento web mas fiable

I això no és tot ...

A més, SiteGround ofereix una interfaç d’usuari fàcil d’usar que et permet administrar la teua web de manera eficient, fins i tot encara que no tingues molts coneixements web, podràs administrar els teus correus de manera senzilla.

SiteGround també ofereix un suport tècnic excepcional. El seu equip està disponible les 24 hores dies durant tot l’any per a ajudar-te amb qualsevol problema que pugues tindre.

Literalment, un dia em vaig posar en contacte amb ells passades les dotze de la nit i em van respondre al instant…

 Siteground és un dels pocs proveïdors de hosting que compta amb el suport oficial de WordPress, lo que significa que ha sigut provat i recomanat per la plataforma líder de creació de llocs web.

Hostinet: suport tècnic i servidors a la península

Hostinet és una empresa de hosting líder en la península que ofereix una àmplia gamma de serveis d’allotjament web, des de plans compartits fins a servidors dedicats.

Fundada en 2003, Hostinet s’ha convertit en una de les empreses líders en el mercat espanyol de hosting gràcies al seu enfocament en la qualitat del servei i l’atenció al client.

Vegem per què:

Rendiment:

Hostinet utilitza servidors d’última generació allotjats en centres de dades d’alta qualitat per a garantir la velocitat i el rendiment dels teus llocs web.

A més, els seus plans de hosting compartit inclouen discos SSD que milloren significativament la velocitat de càrrega del teu lloc.

rendimiento
precio competitivo

Preus competitius:

Hostinet ofereix diversos plans de d’allotjament a preus molt competitius, incloent-hi descomptes en plans anuals i plans d’allotjament en WordPress, la plataforma de creació de continguts.

Suport tècnic:

Hostinet compta amb un equip de professionals altament capacitats que estan disponibles les 24 hores del dia per a ajudar-te amb qualsevol problema que pugues tindre.

Pots contactar-los per telèfon, correu electrònic o xat en viu.

soporte tecnico

Descompte per a nous usuaris

Si busques un hosting amb descompte, Hostinet ofereix descomptes en plans anuals de hosting compartit i plans d’allotjament WordPress.

A més, si eres un client nou, pots aprofitar un descompte del 50% en el teu primer mes d’allotjament.

Hostinet ofereix una àmplia gamma de plans de hosting amb excel·lents característiques de rendiment, seguretat i suport tècnic a preus molt competitius.

Bonus: Vols un domini econòmic?

Amb Namecheap és possible

Comprar un domini amb Namecheap per a la teua web ofereix diversos avantatges significatius.

En primer lloc, Namecheap és conegut per ser un registrador de dominis de confiança i de bona reputació, la qual cosa garanteix que el teu domini estarà en mans segures.

A més, Namecheap ofereix preus competitius i assequibles, lo qual és especialment bo si estàs començant amb el teu web i desitges estalviar en costos inicials.

Conclusió:

hosting facil de usar

Tant SiteGround com Hostinet són una bona opció de hosting per a una pàgina web ràpida. Són econòmics i de confiança.

Els seus servidors optimitzats, tecnologia avançada i suports tècnics excepcionals, els converteixen en les millors opcions disponibles en el mercat, ideals per a persones que comencen en la web o que volen millorar els seus serveis.

Per descomptat, en el mercat hi ha multitud de companyies que ofereixen plans similars d’allotjament web i eres lliure de triar el hosting que més t’agrade. Però per serveis i preus, Siteground i Hostinet per a mi no tenen rival.

Espere que aquest article t’haja sigut útil per a comprendre què has de tindre en compte a l’hora de triar un hosting i per què aquestes són unes bones opcions per al teu nou projecte.

Si tens alguna pregunta o necessites ajuda amb l’elecció d’un hosting, no dubtes a contactar amb mi. Estaré encantat d’ajudar-te.